William Hill es dispara després de conèixer-se l'interès de compra de dues companyies

Caesars Entertainment i Apollo Global Management han presentat les seves propostes per separat

Javier Melguizo
Bolsamania | 25 set, 2020 17:05
william hill horseracing racing horses

Les accions de William Hill es disparen més d'un 30% a la Borsa de Londres després de conèixer-se que existeix un interès de compra per part de dues companyies. Es tracta del gestor de casinos Caesars Entertainment i el fons estatunidenc Apollo Global Management, que han presentat les seves propostes per separat.

Les converses es troben en una fase inicial i encara no és segur que s'acabi presentant una oferta en ferm, segons ha confirmat la mateixa William Hill després d'una informació publicada per 'Bloomberg'. "No pot haver-hi certesa que es farà cap oferta, ni quins en serien els termes", resava el comunicat. Totes dues companyies tenen fins al 23 d'octubre per a decidir si finalment fan una oferta oficial.

La relació entre Caesars i William Hill no és nova; totes dues companyies es troben en negociacions per a fusionar algunes de les seves operacions als Estats Units. L'interès d'Apollo si és més nou, però no seria la primera vegada que el fons estatunidenc inverteix en el sector del joc.

La coneguda casa d'apostes britànica ha canviat diverses vegades de mans al llarg del segle passat. Després de la defunció de fundador William Hill el 1917, va passar a estar controlada pel grup minorista Sears, convertint-se en el segon major operador del Regne Unit per nombre de botigues. Posteriorment, va ser adquirit per Grand Metropolitan (1988), Brent Walker (1989), Nomura (1997) i, finalment, per un consorci de capital privat (1999).

contador