Un conseller de Nikola surt en defensa de la companyia contra les acusacions de frau

Les paraules de Jeff Ubben han calmat el mercat, les accions pugen prop d'un 2%

Bolsamanía
Bolsamania | 16 set, 2020 18:44
ep vehiculo de nikola
NIKOLA - Archivo

Un conseller de Nikola i inversor de risc Jeff Ubben ha rebutjat les acusacions de frau formulades els últims dies contra la companyia i ha insistit que tant el fundador com la pròpia empresa han estat "malinterpretats".

Les paraules d'Ubben es produeixen després que la firma d'analistes Hindenburg Research l'acusés la setmana passada de ser un frau "construït sobre una desena de mentides". Uns dards que tenien un clar objectiu, Trevor Milton, fundador de Nikola.

Aquestes paraules van provocar un autèntic terratrèmol al mercat de valors, fins a tal punt que les seves accions es van desplomar un 40% en tres jornades.

Les últimes caigudes s'han produït aquest dimarts després que la Comissió de Borsa i Valors dels Estats Units (SEC) hagi emès un informe en el qual expliquen que estan sospesant les acusacions abocades per Hindenburg.

En una entrevista amb el diari financer britànic 'Financial Times', Ubben ha assegurat que Nikola és similar a una "botiga de prototips" i l'ha comparat amb Apple arribant a assegurar que revolucionaran el transport. "No estem intentat vendre camins, estem intentant vendre hidrogen", ha assegurat l'inversor.

Més enllà de la recerca que pugui dur a terme al SEC, les declaracions d'Ubben semblen haver tranquil·litzat al mercat i les seves accions estan pujant a aquestes hores del dimecres una mica més d'un 2%.

contador