Santander vol atreure els mil·lennista amb '1,2,3 Smart'

El compte ofereix préstecs de fins a 1.500 euros en condicions avantatjoses per finançar despeses relacionades amb estudis

  • Aquest compte podrà ser contractada per clients amb edats entre els 18 i els 31 anys
Bolsamanía
Europa Press | 17 abr, 2017 17:23
ep sucursalbanco santander
EUROPA PRESS

Santander llançarà aquest dijous, 20 d'abril, el seu compte '1,2,3 Smart', que inclou una oferta financera adaptada i serveis especials completament digitals orientats als clients mil·lennistes, la primera generació de nadius digitals.

Aquest compte podrà ser contractada per clients amb edats compreses entre els 18 i els 31 anys i presentarà dos tipus de modalitat: la 'free' i la 'premium'.

El 'Compte 1,2,3 Smart premium' té una tarifa plana de dos euros i inclou, a més, la targeta de dèbit gratis

La modalitat 'free' no cobra comissions i inclou un contracte multicanal --accés a compte per Internet, telèfon o xat-- i una targeta de dèbit sense cost d'emissió ni renovació.

Per la seva banda, el 'Compte 1,2,3 Smart premium' té una tarifa plana de dos euros i inclou, a més de la targeta de dèbit gratis, una sèrie de bonificacions pels consums que es facin amb targetes de dèbit, crèdit o prepagament.

En concret, retorna el 1% de l'import de les compres amb targeta en comerços físics, el 2% de les compres per Internet i el 3% dels pagaments realitzats amb el mòbil mitjançant Santander Wallet o Apple Pay amb una bonificació màxima de 120 euros a l'any.

En contractar aquesta versió, el client rep accions de Santander --una acció per contractació del compte i una altra a la data d'aniversari-- així com condicions avantatjoses a la resta de productes i serveis.

Entre els principals avantatges dels titulars del compte es troba la possibilitat de retirar diners gratis en 25.000 caixers de Banc Santander repartits a tot el món. També es permeten tres retirades d'efectiu gratis al mes (es retornen les comissions cobrades) en qualsevol caixer que no sigui de la xarxa Santander als països de la Unió Europea.

El banc assenyala que els clients Smart podran contractar "amb només tres clics" préstecs de baix import (fins a 1.500 euros) en condicions avantatjoses per finançar qualsevol despeses relacionat amb els estudis, ja siguin programes nacionals i internacionals.

RENTING DE PRODUCTES TECNOLÒGICS

L'entitat que presideix Ana Botín també oferirà als seus clients renting de productes tecnològics com un iPhone 7, un iPhone SE o un Mac Book Air amb assegurança associada o renting de diferents models de cotxes amb assegurança a tot risc i manteniment inclòs.

"Això converteix Santander en l'únic banc a Espanya que ofereix aquest tipus de renting a aquest segment de clients", ha precisat el banc.

El nou disseny Smart de l'aplicació del Santander permetrà als joves relacionar-se amb el banc per mitjà d'un xat. Així mateix, a l'aplicació trobaran informació i eines sobre el món universitari: beques, formació o emprenedoria amb un servei d'atenció al client 24 hores.

Els clients podran contractar el seu compte des del mòbil en minuts amb tan sols cinc passos. Per facilitar-ho, s'incorpora un sistema de vídeo-identificació que simplifica i agilita el procés d'alta de nous clients. El compte pot contractar-se també a la xarxa d'oficines.

contador