Musk anuncia que Tesla ha dissenyat un cotxe submarí

El polèmic CEO afirma que el vehicle és com el de la pel·lícula 'L'espia que em va estimar'

Bolsamanía
Bolsamania | 12 jun, 2019 10:44
elon-musk-le-patron-de-tesla-se-met-encore-la-sec-a-dos

TESLA

539,600

17:39 26/03/20
16,53%
71,00

Durant la junta d'accionistes que va tenir lloc aquest dimarts, el conseller delegat de Tesla, Elon Musk, va dir que la seva companyia ha dissenyat un cotxe submarí com ell de la pel·lícula de James Bond de 1977, L'espia que em va estimar. Musk va fer aquest anunci després que un accionista li preguntés si Tesla faria alguna vegada un "cotxe aquàtic".

Musk va afirmar que el cotxe submarí seria "una petita distracció" per a la companyia i ha assenyalat que "potser ho fem com un cotxe d'exhibició".

Tesla es troba enmig d'una sèrie de costosos projectes que inclouen l'establiment d'una nova planta de bateries i automòbils a Xangai, i el desenvolupament de noves línies per començar la producció del seu vehicle multisegment (crossover) SUV, el Model I, a Fremont, Califòrnia. La pregunta sobre el "cotxe aquàtic" va tancar aquest dimarts una sessió de preguntes i respostes amb executius de Tesla i accionistes.

Durant les preguntes i respostes i la presentació als inversors, Musk va assegurar als accionistes que Tesla no té un "problema de demanda", va parlar de la dificultat que és per a una empresa de ràpid creixement de ser rendible, i va explicar els plans de Tesla per una camioneta, un semiremolc i vehicles sense conductor.

contador