Morgan Stanley preveu un comportament "extremadament volàtil" dels títols de Tesla el 2018

Podrien arribar a nivells màxims que rondarien als 400 dòlars abans d'enfrontar-se a 'vents en contra'

  • Aquests analistes mantenen la seva recomanació de 'neutral' sobre Tesla i el seu preu objectiu de 379 dòlars
Bolsamanía
Bolsamania | 22 nov, 2017 15:05
elon-musk-affiche-sa-confiance-dans-tesla

El comportament dels títols de Tesla serà "extremadament volàtil" el proper any, ja que aconseguiria nivells màxims que podrien superar els 400 dòlars abans d'enfrontar-se a 'vents en contra "que podrien portar-los per sota dels nivells actuals (315 dòlars), segons assenyalen els experts de Morgan Stanley en una nota recollida per MarketWatch.

Aquests analistes han retallat les seves expectatives per a la producció del Model 3 al quart trimestre, al·legant que esperen que Tesla lliuri "només" 1.000 vehicles, per sota de les expectatives prèvies de 10.000 lliuraments. Per 2018, Morgan Stanley manté sense canvis el seu pronòstic de 120.000 lliuraments del Model 3.

El president executiu de Tesla, Elon Musk, havia predit que la companyia podria fabricar 5.000 vehicles Model 3 a la setmana abans de final d'any però, després dels resultats del tercer trimestre, es va advertir que la companyia probablement aconseguiria aquesta fita al final de primer trimestre de l'any que ve.

En opinió dels analistes de Morgan Stanley, hi hauria dos moments en l'evolució de les accions de Tesla el 2018. Un primer marcat per una disminució dels 'colls d'ampolla' de producció, amb un fort flux de caixa, i un segon caracteritzat per "preocupacions creixents" sobre si es pot mantenir el "nivell competitiu".

Morgan Stanley manté la seva recomanació de 'neutral' sobre Tesla i el seu preu objectiu de 379 dòlars, que suposaria un increment del 20% des dels nivells actuals de cotització.

contador