JP Morgan es queda a 'viure' aquest 2021 a Colonial, una de les seves 'top picks' del sector

El banc d'inversió nord-americà confia en el potencial de la cotitzada espanyola

Sergio García
Bolsamania | 15 gen, 2021 16:30
ep edificio de colonial en paris alquilado a goldman sachs
COLONIAL - Archivo

JP Morgan tria Inmobiliaria Colonial com una de les seves sis 'top picks' dins del real estate europeu per a aquest 2021. A la cotitzada espanyola l'acompanyen al seu últim informe Gecina, Grainger, Kohamo, LEG Immobilien i Helical.

Inmob. Colonial
5,425
  • 1,40%0,08
  • Max: 5,44
  • Min: 5,31
  • Volume: -
  • MM 200 : 5,57
17:35 19/04/24

"Fem servir les oficines per 'jugar' amb la reobertura i aprofitar el pobre rendiment dels actius refugi des de l'últim trimestre del 2020", explica l'entitat nord-americana.

L'altra cara de la moneda són Shaftesbury, URW i Wereldhave, totes elles amb una recomanació d''infraponderar' per al criteri de JP Morgan, i totes elles al sector del retail. A Colonial, però, li manté el consell de 'sobreponderar'.

Des d'un punt de vista tècnic, l'analista de Bolsamanía, César Nuez, explicava aquest dijous que Colonial és un dels valors que cal tenir en compte en aquests moments. La immobiliària es troba des de fa dos mesos "cotitzant en una banda lateral després d'aconseguir pujar per sobre de la mitjana de 200 sessions". Per tant, Nuez recomana estar "molt pendents d'un tancament per sobre dels 8,50 euros, ja que seria el senyal que ens faria posicionar-nos en la companyia".

contador