Itai Pazner, conseller delegat del 888, deixa l'empresa de joc en línia

El president no executiu del grup, Lord Mendelsohn, assumirà el càrrec de manera interina

Bolsamanía
Bolsamania | 30 gen, 2023 18:30 - Actualitzat: 18:30
dl 888 holdings plc ftse 250 consumer discretionary travel and leisure casinos and gambling logo
Sharecast graphic / Josh White

888 Holdings, grup d'apostes en línia, ha comunicat aquest dilluns que el conseller delegat, Itai Pazner, ha abandonat l'empresa de manera immediata. La dimissió es produeix just quan l'operador de jocs ha informat de la suspensió de les activitats VIP a l'Orient Mitjà com a part d'una investigació sobre “el compliment de les normes per part dels clients”.

La marxa de Pazner es produeix poc després que l'empresa anunciés que Yariv Dafna deixaria el càrrec de director financer a finals de març.

El president no executiu, Jonathan Mendelsohn, assumirà la presidència executiva de manera interina mentre l'empresa d'apostes busca un nou conseller delegat, segons ha informat la companyia a través d'un comunicat de premsa, en què no va donar cap raó sobre la sobtada marxa de Pazner.

"En nom de la Junta, m'agradaria agrair a Itai per les seves importants contribucions al negoci durant més de 20 anys, incloent-hi els darrers quatre com a conseller delegat. Itai ha tingut un paper molt important en la construcció d'un negoci amb tecnologia patentada poderosa i ha supervisat amb èxit les primeres etapes del procés d'integració de William Hill. Li desitgem el millor dels seus projectes futurs", ha assenyalat Mendelsohn.

Així mateix, 888 Holding ha notificat la suspensió de les activitats VIP a la regió de l'Orient Mitjà en espera del "resultat d'una investigació interna de compliment".

Després d'una revisió interna de compliment, l'entitat ha destacat que ha sortit a la llum que algunes de les unitats a la regió de l'Orient Mitjà han fallat en les mesures de compliment respecte als processos KYC (conegui el client) i AML (Anti-Money Laundering, contra el rentat de diners).

Tot i això, la Junta estima que l'impacte és inferior al 3% dels ingressos del grup, en cas que les suspensions romanguin vigents, ja que creuen que les deficiències del procés identificades s'aïllen només a aquesta regió.

"La Junta i jo ens vam prendre molt de debò les responsabilitats de compliment del grup. Quan ens van alertar sobre problemes amb alguns dels clients VIP de 888, la Junta va prendre mesures decisives. Serem inflexibles en el nostre enfocament de compliment a mesura que construïm un negoci sòlid i sostenible", ha comentat Mendelsohn.

Pel que fa a aquestes informacions, Russ Mold, director d'inversions d'AJ Bell, ha afirmat que "és possible que els inversors se sentissin més tranquils per la seva permanència al càrrec per resoldre els problemes a l'Orient Mitjà, una tasca poc envejable que ara recaurà en el nou president 'executiu' Jon Mendelsohn. La gran quantitat de deutes de la companyia només se sumen a la llista de complicacions. A més llarg termini, la indústria de les apostes s'enfronta a un escrutini pel dany que causa a la societat en general, i és probable que aquests danys s'amplifiquin en un context econòmic més difícil".

contador