Indra confirma que negocia comprar ITP a Rolls Royce

En un fet rellevant enviat a la CNMV

Sergio García
Bolsamania | 14 jun, 2019 15:35
Indra_Sistemas

Indra-A

18,140

10:46 25/04/24
-1,20%
-0,22

Indra ha anunciat a través d'un fet rellevant enviat a la CNMV que "com a conseqüència de les notícies publicades en algun mitjà de comunicació, està mantenint converses amb Rolls-Royce tendents a explorar la possible adquisició per Indra d'una participació de control en Indústria de Turbo Propulsors (ITP)".

A continuació, l'empresa assegura que "no s'ha pres cap decisió i no es pot determinar en aquest moment si les referides converses que s'estan mantenint conduiran a l'adopció d'una decisió definitiva i a la subscripció d'un acord vinculant amb Rolls-Royce".

Finalment, Indra acaba el seu comunicat subratllant que "en el curs ordinari de la seva activitat Indra analitza de forma regular les diferents oportunitats d'inversió que se li presenten a fi de créixer i maximitzar els seus recursos i resultats". Cal recordar que Rolls tenia la intenció de vendre ITP poc després d'adquirir-la.

El departament que dirigeix ​​Margarita Robles, ministra en funcions, es va posar a temptejar empreses que puguin fer-se'n càrrec per assegurar que acaba en mans espanyoles i, finalment, és Indra la que més interès ha mostrat per l'operació. En la britànica Rolls, per la seva banda, han delegat a Goldman Sachs la tasca de tancar la venda d'ITP. Ara, hauria de ser qüestió de temps que les dues parts arribin a un acord.

Per la seva banda, Indra segueix apostant per renovar la seva oferta de sistemes de defensa i seguretat. La companyia de tecnologia i consultoria ha reorganitzat recentment la seva oferta de Defensa i Seguretat per posicionar-se com un dels pocs líders del mercat global amb capacitat per cobrir, amb una oferta integral de tecnologies i sistemes extrem a extrem, les necessitats dels cinc àmbits de la Defensa: Terra, Mar, Aire, Espai cibernètic i Espai.

contador