Inditex segueix sent l'ullet dret de JP Morgan: "La nostra favorita al sector minorista"

De cara a la seva presentació de resultats el proper 11 de setembre

Sergio García
Bolsamania | 04 set, 2019 15:16
pablo isla oscuro inditex
Archivo / EP

Inditex

43,320

09:32 30/04/24
-1,25%
-0,55

Inditex manté el seu atractiu a ulls de JP Morgan. El banc d'inversió nord-americà reitera la seva recomanació de 'sobreponderar' la tèxtil gallega de cara a la seva presentació de resultats trimestrals el proper 11 de setembre. "És la nostra preferida al sector minorista", assegura.

JP Morgan espera un 8% més de vendes a Inditex, fins als 6.900 milions d'euros. Una previsió una mica feble tenint en compte dos factors: "la menor demanda observada durant el trimestre i un creixement més suau al mercat espanyol el juliol".

El banc d'inversions nord-americà preveu així "uns marges plans que incloguin els vents de cara de l'efecte divisa". Malgrat tot, JP Morgan manté una actitud positiva respecte a Inditex i reitera el seu preu objectiu de 33 euros per acció des dels 27,77 euros en què cotitza el títol. Això li deixa un potencial alcista del 19%.

Inditex segueix conquistant els analistes. Aberdeen va ser una altra de les empresas que va deixar entreveure la seva fascinació per la gallega.

Tant que, el seu director de renda variable europea, Ben Ritchie, va afirmar que la companyia d'Amancio Ortega està "ben situada" per a qualsevol clima polític. I és que a Espanya segueix regnant la indefinició en aquest aspecte. Una cosa que pot afectar negativament les empreses. No així als de Pablo Isla.

La cadena de botigues de moda liderada per Amancio Ortega, que posseeix una "impressionant creació de valor per als inversors", és un dels dos valors de l'IBEX 35 recomanats per Aberdeen, en declaracions a Europa Press.

contador