Ezentis anuncia la dimissió "voluntària" del seu director general

Les seves funcions seran assumides de forma interina per Carlos Mariñas Lage

Nieves Amigo
Bolsamania | 07 des, 2021 10:35
ep archivo   fernando gonzalez pasara a ser director general de ezentis tras su salida del consejo
EUROPA PRESS - Archivo

Ezentis ha informat aquest dimarts la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV) de la "dimissió voluntària" del seu director general, Fernando González Sánchez, presentada el 24 de novembre passat.

Grupo Ezentis
0,187
  • -1,58%0,00
  • Max: 0,19
  • Min: 0,19
  • Volume: -
  • MM 200 : 0,12
15:16 30/04/24

La companyia ha afegit que el Consell d'Administració, durant una reunió celebrada el passat 3 de desembre, amb un informe previ favorable de la Comissió de Nomenaments i Retribucions, ha pres raó de la seva renúncia, amb data d'efectes des del 30 de novembre, i ha acordat que aquestes funcions siguin assumides de forma interina pel director general corporatiu, Carlos Mariñas Lage.

Ezentis va anunciar el 12 de novembre passat unes pèrdues de 25 milions als primers nou mesos de l'any. La companyia va comunicar llavors canvis al Consell, amb la reducció del nombre total de consellers a set. A més, va fer pública la decisió de suprimir la Comissió Executiva Delegada i la supressió de consellers executius al Consell d'Administració.

"Amb aquestes mesures Ezentis pretén conferir al Consell d'Administració un caràcter més directe en les tasques de supervisió i control, concentrant les decisions més rellevants de la companyia al mateix Consell d'Administració, agilitzant-ne el funcionament", ha explicat.

contador