Deutsche Bank puja el preu de Gestamp i "confirma la seva història de creixement"

Els analistes creuen que "amb inversions limitades, Gestamp encara pot superar la producció mundial"

Irene Hernández
Bolsamania | 16 jun, 2021 14:14
ep archivo   fabrica de gestamp
GESTAMP - Archivo

Deutsche Bank ha pujat el preu objectiu a les accions de Gestamp, des dels 4,5 euros fins als 5,5 euros per títol, amb una recomanació de mantenir. Creuen que, "amb inversions limitades", la companyia "encara pot superar la producció mundial" i també "complir amb la generació de caixa lliure".

Gestamp Automoción
2,800
  • -0,53%-0,02
  • Max: 2,82
  • Min: 2,79
  • Volume: -
  • MM 200 : 3,49
10:28 23/04/24

Així ho assenyalen en un recent informe en què destaquen que, si bé les tendències centrals de mercat que permeten a l'empresa superar la producció mundial romanen substancialment intactes, Gestamp ara pot capitalitzar aquestes tendències amb la capacitat instal·lada actual.

"Després de diversos anys d'expansió de capacitat en totes les regions i els volums de producció sacsejats per la COVID-19 i altres impactes, la petjada industrial ofereix capacitat per a volums de mercat superiors als actuals", expliquen els analistes de l'entitat.

Afegeixen que, impulsats pel volum i la combinació de productes, els marges haurien de millorar encara més, cosa que també hauria de reduir el palanquejament.

Aquesta setmana, la multinacional espanyola especialitzada en el disseny, desenvolupament i fabricació de components automobilístics anunciava que preveu que el seu resultat net el 2022 se situï un 30% per sobre de nivells de 2019, últim any abans de la pandèmia. Per 2021, Gestamp reitera les seves perspectives, amb el focus en la rendibilitat i la generació de caixa. El grup espera que el creixement dels seus ingressos superi en mig dígit el creixement de la producció mundial d'automòbils.

Durant el primer trimestre del 2021, Gestamp arribava als 51 milions d'euros de benefici net durant el primer trimestre del 2021, enfront dels 14 milions del primer trimestre del 2020 i els 41 milions del primer trimestre del 2019, recuperant i sobrepassant els nivells pre-Covid.

contador