Berenberga puja el preu d'Iberdrola però la continua veient per darrere dels seus rivals

La casa d'anàlisi alemanya reitera per a la 'utility' espanyola el consell de 'neutral'

Sergio García
Bolsamania | 28 mai, 2020 13:00
ep el presidente de iberdrola ignacio sanchez galan
IBERDROLA - Archivo

Berenberg ha apujat el preu objectiu d'Iberdrola de 8,50 a 9 euros per acció, amb el títol cotitzant actualment a 9,45 euros. La casa d'anàlisi alemanya reitera a més la recomanació de 'neutral' per a la cotitzada espanyola.

Iberdrola
11,510
  • -1,24%-0,15
  • Max: 11,70
  • Min: 11,45
  • Volume: -
  • MM 200 : 10,92
17:35 30/04/24

La casa d'anàlisi alemanya veu Iberdrola per darrere dels seus rivals en pràcticament tot. "És un valor estable amb un BPA predictible, la qual cosa ja està descomptada a la seva actual valoració", argumenta Berenberg en el seu últim informe.

"Si els inversors estan buscant un negoci més defensiu, n'hi ha de més purs i atractius, com Italgas, a la qual reiterem el nostre consell de 'comprar'", prossegueix. "Si el que busquen és una que es beneficiï d'una pujada dels preus energètics, Iberdrola és només la tercera del nostre rànquing", postil·la Berenberg.

L'alemanya veu en aquest sentit Fortum i Verbund per davant de l'espanyola i a totes dues els manté el seu consell de 'comprar'. Finalment, si un inversor busca entrar en un negoci de renovables, Berenberg assenyala que això només representa un 25% de l'Ebitda d'Iberdrola, i que hi ha d'altres opcions més ben posicionades en aquest sentit, com RWE, "de bon tros, la millor opció".

contador