Berenberg, contundent amb Unicaja: el seu potencial està "infravalorat"

La companyia alemanya ha elevat el preu objectiu de l'entitat fins als 1,10 des dels 0,80 euros

Nieves Amigo
Bolsamania | 14 set, 2021 10:01
ep archivo   una oficina de unicaja banco
UNICAJA BANCO - Archivo

Els experts de la companyia alemanya Berenberg publiquen aquest dimarts un informe en què eleven el preu objectiu d'Unicaja Banc fins als 1,10 euros des dels 0,80 euros i reiteren el seu consell de comprar. Sota el títol Potencial infravalorat, expliquen que els títols del banc estan infravalorats, cotitzant a 0,32 vegades el TBV enfront de la seva ROTE del 5,2% per a l'any 2022.

Unicaja Banco
1,142
  • -0,95%-0,01
  • Max: 1,15
  • Min: 1,12
  • Volume: -
  • MM 200 : 0,95
17:35 19/04/24

"En la nostra opinió, el mercat és excessivament pessimista sobre les perspectives d'Unicaja després de la seva fusió amb Liberbank, ja que valora que Liberbank sigui deficitari durant l'exercici 2022", explica Berenberg, al mateix temps que reconeix que no està d'acord amb aquesta apreciació.

"Creiem que la millora de les perspectives de beneficis d'Unicaja, com a resultat de la fusió amb Liberbank, l'opcionalitat de capital i el marge per a noves eficiències de costos podrien ajudar que les seves accions tornin a pujar", afegeixen aquests analistes.

REUNIRÀ ELS SINDICATS EL 22 DE SETEMBRE

I, mentre rep bones recomanacions, Unicaja Banc segueix negociant amb els treballadors per a l'ajust de personal fruit de la fusió.

Segons es va publicar aquest dilluns, l'entitat havia cridat per al pròxim 22 de setembre els representants dels treballadors per iniciar la negociació de l'ajust d'ocupació. A la comunicació donada als sindicats, el banc va informar de la seva intenció d'iniciar el procediment d'acomiadament col·lectiu, de trasllat col·lectiu i de modificació substancial de condicions de treball que recull l'Estatut dels Treballadors.

contador