Barclays rebaixa Mapfre per "no generar el suficient ROE per compensar la crisi"

El banc reitera a més el consell d'infraponderar' els títols de l'asseguradora espanyola

Sergio García
Bolsamania | 02 abr, 2020 16:09
ep local de mapfre visto desde el exterior en madrid a 9 de enero de 2020
Eduardo Parra - Europa Press - Archivo

Barclays rebaixa el preu objectiu de Mapfre de 2,50 euros a 2,20 euros per acció amb el títol cotitzant a 1,57 euros. El banc britànic reitera a més el consell d''infraponderar' els títols de l'asseguradora espanyola en cartera. La principal causa? "No generar el suficient ROE", apunta.

Mapfre
2,228
  • 1,55%0,03
  • Max: 2,23
  • Min: 2,20
  • Volume: -
  • MM 200 : 1,97
17:35 18/04/24

L'entitat britànica reconeix, malgrat tot, que Mapfre està "ben posicionada per a generar creixement a llarg termini". No obstant això, per poder ser més constructiva, li posa com a deures "la millora operacional i l'optimització de capital".

Mapfre, al seu torn, acaba d'anunciar que destinarà fins a 24 milions d'euros a anticipar la facturació dels proveïdors de la companyia que es vegin obligats a detenir o alentir la seva activitat per causa del Covid-19.

L'asseguradora ha explicat que els seus més de 7.000 reparadors, gruistes, taxistes i altres proveïdors que col·laboren habitualment prestant els seus serveis als clients de la companyia podran sol·licitar una bestreta de la seva facturació.

La iniciativa té com a objectiu fer costat a aquest col·lectiu durant les dificultats perquè puguin desenvolupar la seva activitat amb normalitat, mentre duren les mesures per frenar la propagació del coronavirus.

contador