Abengoa negocia amb la Generalitat per traslladar la seva seu a la Comunitat Valenciana

Ximo Puig, president de la Generalitat, ha afirmat que estan intentat "portar-hi inversions"

Bolsamanía
Bolsamania | 26 nov, 2020 18:14
ep abengoa ha sido seleccionada por gas natural fenosa para la ampliacion de una planta de
EUROPA PRESS - Archivo

Abengoa-A

0,016

13:26 14/07/20
0,00%
0,00

Abengoa, la multinacional espanyola dedicada a la infraestructura, energia i aigua, està mantenint converses amb la Generalitat Valenciana per un possible trasllat de la seva seu, actualment situada a Sevilla.

Aquest dijous ha sortit a la llum la proposta d'Abengoa, segons han informat fonts de govern valencià. A les Corts, Ximo Puig, president de la Generalitat, ha informat que l'Executiu està intentat "portar-hi inversions". A més, ha avançat aquests acords explicant que estan "negociant amb alguna multinacional per canviar la seu a la Comunitat Valenciana".

En aquest sentit, el govern valencià ha mantingut contacte amb la regió per al trasllat de la seu de l'empresa. L'Executiu considera que aquest pla estratègic de la multinacional és conseqüència de l'"estabilitat" i gestió del govern valencià.

El canvi de cessament produiria en un moment molt delicat per a Abengoa, ja que l'empresa està enmig de les negociacions amb la Junta d'Andalusia per al seu rescat. El novembre els accionistes de l'entitat van votar a favor de cessar el consell d'adminitració, representat per Urquijo. Com a conseqüència, van presentar la seva dimissió el secretari i la vicesecretària del consell d'administració d'Abengoa.

contador