Inditex accelera les caigudes després d'un retrocés temporal al canal baixista: quant més pot caure?

Si recorre l'amplada del canal baixista, el preu podria tocar la zona dels 24 euroscanal bajista el precio podría tocar la zona de los 24 euros

JM. Rodríguez
Bolsamania | 23 feb, 2018 12:47 - Actualitzat: 17:37
cbamancioortega

Des del punt de vista de l'anàlisi tècnica crida l'atenció com n’és d’impecable el moviment en el retrocés temporal a la zona de resistència, abans suport, que li confereix la base del canal baixista.

Inditex
43,740
  • 0,00%0,00
  • Max: 43,92
  • Min: 42,89
  • Volume: -
  • MM 200 : 37,49
17:35 19/04/24

Recentment hem analitzat els títols d'Inditex i dèiem allò que "rebots a part, la fase correctiva no havia finalitzat" (llegiu aquí l'anàlisi). I això ho dèiem perquè tot i que el preu semblava haver trobat un petit suport als 26 euros la tendència segueix sent impecablement baixista. Al cap i a la fi, el que tenim des dels màxims que va assolir al passat exercici als 36,5 euros són màxims i mínims decreixents, cosa que no és altra cosa que la definició més simple d'una tendència baixista. Tècnicament, el moviment és de manual, el preu perforava a principis de febrer la base del canal i després d'un retrocés temporal a la base, ara resistència i abans suport, ha accelerat més la fase correctiva. Si fem cas a la teoria xartista aquesta diu que el preu hauria de recórrer a la baixa l'amplada del canal, la qual cosa el portaria (com a mínim) a nivells de preu propers als 24 euros.

Gráfico diario de Inditex

contador