Està el bitcoin dibuixant un triangle?

Una correcció del 50% de tota la pujada prèvia el portaria als 8.600 dòlars

JM. Rodríguez
Bolsamania | 16 jul, 2019 14:19
bitcoin7445

En aquest moment el futur del bitcoin sembla estar donant forma a un triangle de continuïtat de tendència, caracteritzat per construir màxims decreixents i mínims creixents.

Avui dia les caigudes en el bitcoin encaixen absolutament dins dels paràmetres normals. Però és que malgrat corregís cap a la zona dels 8.600 dòlars estaríem parlant d'una correcció/ajusti proporcional del 50% de tota la pujada des dels mínims de desembre. I si l'ajust fora del 61,8% la caiguda el portaria fins als 7.300 dòlars. I ja sabem que amb aquest subjacent tot és possible. Dit això, ara mateix tenim és un triangle, és a dir màxims decreixents i mínims creixents. De manera que pot ser que, simplement, està tractant de corregir les últimes pujades dins d'aquest tipus de formacions que, en la majoria de les ocasions, són de continuïtat de tendència: en aquest cas l'alcista.

Arribats a aquest punt, les zones de control per a baix (suport) i per a dalt (resistència) les trobem en els 9.900 dòlars i els 13.500 dòlars per a dalt del futur del bitcoin. De manera que fins que el preu no salti per un i un altre costat no tindrem cap pista sobre el següent moviment en tendència. Però, insisteixo, tot i que aquest corregís cap als suports esmentats (8.600 i 7.300 dòlars) aquí no hauria passat res. És el que té pujar un 350% des dels mínims de desembre. Ni que dir ha de la ruptura a l'alça del triangle acceleració més si cap la tendència alcista dels últims mesos, amb objectiu en els màxims històrics (20.650).

btc2160719
Gráfico diario del futuro del bitcoin desde finales de agosto

contador