Tesla, disparada per la seva possible entrada a l'S&P 500, fa a Musk més ric que Buffett

El fabricant de cotxes es converteix en la desena companyia més valuosa dels EUA

Per

Bolsamania | 13 jul, 2020

Elon Musk ja val més que Warren Buffett. El polèmic conseller delegat de Tesla és la setena persona més rica del món gràcies al fabricant de cotxes elèctrics, que es dispara més d'un 10% per la seva possible entrada a l'S&P 500.

La capitalització de Tesla ja arriba a 321.000 milions de dòlars, segons FactSet. Això la converteix en la desena companyia de tot els EUA.

Tesla acumula un ral·li superior al 300% enguany i els inversors es freguen les mans pensant que, en els seus resultats del 22 de juliol, els comptes del fabricant podrien fer-li un lloc a l'S&P 500. Al mateix temps, la cotització de la companyia es revalora gràcies a aquests rumors, creant un cercle virtuós ideal per als seus accionistes.

Alguns escèptics, com els experts de Bear Traps Report, creuen que el recent ral·li té aires de bombolla, i que no està sostingut pels fonamentals. Uns altres, com els analistes de Morgan Stanley, van alertar divendres passat que "els dies del monopoli de Tesla podrien estar comptats".

A l'altre extrem de la taula s'hi asseuen els toros alcistes, entre els quals destaca Joe Osha, de JMP Securities. Osha afirma que Tesla podria arribar a ingressar 100.000 milions de dòlars a l'any d'aquí a 2025. El que crida l'atenció és el preu objectiu que atorga al fabricant (1.500 dòlars), per sobre de la seva actual cotització.

Últimas noticias