Barclays dona un potencial del 50% a MásMóvil: "Segueix sent fort"

L'entitat manté la recomanació de 'sobreponderar' sobre les seves accions

Per

Bolsamania | 11 set, 2019

MASMOVIL IBERCOM

17:35 03/11/20

  • 22,50
  • 0,00%0,00
  • Max: 22,56
  • Min: 22,50
  • Volume: -
  • MM 200 : 107,61

"L'impuls de MásMóvil segueix sent fort, fins i tot per sobre de les expectatives". És l'opinió dels analistes de Barclays, que reiteren la seva recomanació de sobreponderar i mantenen el preu objectiu als 28 euros per acció, xifra que suposa un potencial del 50%. Els títols de la companyia avancen a prop d'un 1,5% aquest dimecres.

Tot i les "contínues preocupacions sobre la competència espanyola durant més d'un any", la capacitat de MásMóvil per sortejar "s'ha mantingut sense canvis", i ofereix "impressionants guanys nets". "Hem vist poc durant els últims mesos que suggereixin que això canviï", explica Barclays en un informe.

Asseguren que les últimes dades de la companyia de telecomunicacions "abonen" la seva opinió que l'impuls de MásMóvil "segueix sent fora, i fins i tot per sobre de les expectatives". A més, consideren que "un possible acord d'intercanvi de xarxes podria alleujar les preocupacions a llarg termini".

Recentment s'ha conegut que MásMóvil és la companyia que millors resultats aconsegueix en captació de clients, segons reflecteixen les dades provisionals de portabilitats corresponents al mes d'agost que publicarà la Comissió Nacional dels Mercats i la Competència (CNMC). També, que ha entrat en la licitació per fer-se amb el negoci de BT (British Telecom) a Espanya. A mitjans d'octubre haurà de presentar la seva oferta de manera oficial.

A principis de setembre, BofAMLva iniciar la cobertura del valor amb una recomanació de 'comprar', i va destacar "la forta entrada de MásMóvil al mercat espanyol que li està permetent registrar dobles dígits d'ingressos i EBITDA". I tot gràcies "al seu oportunisme i l'aprofitament d'un mercat tan específic com l'espanyol".

Últimas noticias