Nervis en Técnicas Reunidas davant la seva possible sortida de l'IBEX

El Comitè Assessor Tècnic (CAT) del selectiu pot anunciar l'entrada de MásMóvil

Per

Bolsamania | 13 jun, 2019

Actualitzat : 13:20

TECNICAS REUNIDA

17:35 15/05/24

  • 10,33
  • 5,41%0,53
  • Max: 10,72
  • Min: 9,83
  • Volume: -
  • MM 200 : 8,42

Técnicas Reunidas cotitza en verd després de haver-se situat, durant els primers compassos de la negociació, entre els pitjors valors de l'IBEX. El Comitè Assessor Tècnic (CAT) del selectiu es reuneix aquesta tarda i previsiblement anunciarà l'entrada de MásMóvil el selectiu. Segons les enquestes, Técnicas Reunidas podria ser el valor que surti de l'índex per donar cabuda a l'operador. Altres valors, com Indra o Viscofan, també són susceptibles de deixar-li la plaça.

Atenent als criteris que segueix el Comitè per prendre les seves decisions, Técnicas Reunidas, Indra i Viscofan, per aquest ordre, són les més ben posicionades de cara a sortir del selectiu per nivell de contractació. A més, Técnicas incompleix també el requisit de capitalització mínima.

Aquesta és la raó que està provocant les vendes, i és que els inversors dubten del futur que li espera a la companyia, que aquest dimecres també va patir fortes pèrdues i es va convertir en el pitjor valor del selectiu espanyol després de tancar amb una caiguda del 4,66%.

MásMóvil ja sonava com a favorita a entrar a l'IBEX abans fins i tot que CIE Automotive i Ence, així que el mercat espera que 'a la tercera vagi la vençuda'. Els analistes expliquen que, si es pren com a referència els volums negociats durant els últims sis mesos, l'operadora és una clara candidata a entrar. Sense oblidar que, pel que fa a les opcions per sortir, també es parla d'Ence després de la patacada que està tenint aquest any. Alguns experts assenyalen que té tots els números per abandonar el selectiu per les pèrdues que ha patit l'acció davant la disputa judicial per la pròrroga de la concessió dels terrenys on té la seva fàbrica a Pontevedra.

Últimas noticias