DIA puja més d'un 30% en dues sessions gràcies al virus i els 'súpers' buits

Els espanyols arrasen les prestatgeries dels supermercats per por de la falta de subministraments

Per

Bolsamania | 11 mar, 2020

DIA es dispara un 20% aquest dimecres i acumula un ral·li de més del 30% a les dues últimes sessions. La cadena de supermercats fa caixa amb el temor dels espanyols, especialment els residents a Madrid, al coronavirus, i a una hipotètica falta de subministraments a les seves llars.

Des de les cadenes de subministrament es recordava aquest dimarts que no hi haurà problemes de proveïment als mercats, malgrat l'alta demanda que s'està concentrant aquests dies als 'súpers'.

Carn, pasta, arròs i pollastre són els aliments més buscats per una ciutadania que tem la falta de provisions en cas d'haver de quedar-se aïllats a casa durant una temporada, fins que el coronavirus passi de llarg. L'altra gran cadena de supermercats que s'està fregant les mans davant la histèria col·lectiva és Mercadona.

Els de Juan Roig vénen de ser tendència a les xarxes socials amb imatges de prestatges buits i llargues cues a les seves caixes. La companyia acaba a més de presentar uns resultats que reflecteixen una millora d'un 5% a les vendes i el benefici. Fonts del sector recordaven aquest dimarts que Espanya és el país amb la millor distribució d'Europa.

El rebot de DIA aquest dimecres se suma al d'altres 'chicharros' a Mercat Continu i la resta de borses europees, entre les quals, l'Ibex. El selectiu espanyol s'està veient impulsat per l'alça dels seus bancs, a més d'altres títols com Telefónica i Arcelor, que també es revaloritzen amb cert vigor.

Últimas noticias