Deutsche veu en Acerinox una oportunitat de compra després de la publicació dels seus comptes

JP Morgan reitera el seu consell de 'sobreponderar' per a la metal·lúrgica

Per

Bolsamania | 27 abr, 2020

Actualitzat : 12:27

Deutsche Bank aposta per Acerinox. El banc alemany veu en la metal·lúrgica una oportunitat de compra "per a tots aquells que busquin exposició a valors cíclics". L'entitat en reitera així el consell de 'comprar' i un preu objectiu de 12 euros, amb el títol cotitzant a 6,098 euros per acció.

L'entitat alemanya destaca que l'Ebitda d'Acerinox està per sobre de les expectatives, encara que preveuen que estarà sota pressió durant el segon i tercer trimestre per l'impacte del coronavirus sobre el seu volum de negoci.

Deutsche en destaca que, malgrat la crisi, "creiem que la directiva d'Acerinox està prenent decisions encertades, i que les perspectives d'un segon trimestre amb beneficis són realment engrescadores".

Això implicaria que el valor continua generant liquiditat fins i tot "al final del cicle", a més del fet que disposa de "un apalancament significatiu per fer front a qualsevol recuperació".

Els analistes de JP Morgan també han reaccionat a la publicació de resultats de Acerinox reiterant-ne el consell de 'sobreponderar'.

Respecte a la crisi del virus, Acerinox reprendrà la seva activitat a Malàisia i Sud-àfrica al mes de maig, tal com va fer a Espanya (on va cessar l'activitat durant 4 dies), i això tindrà un impacte positiu en els seus interessos.

D'altra banda, la metal·lúrgica precisa que s'està estenent la deterioració als Estats Units, malgrat que en aquest país no hagi cessat l'activitat. En conjunt, el Grup Acerinox podria treballar durant el segon trimestre al voltant del 65% de l'activitat normal, amb el consegüent impacte sobre el compte de resultats, ha anticipat la companyia.

Últimas noticias