CaixaBank inicia un programa de recompra d'accions per un import de 1.800 milions

L'entitat ha presentat, a més, el seu Pla Estratègic fins al 2024

Per

Bolsamania | 17 mai, 2022

CaixaBank ha comunicat aquest dimarts que el Consell d'Administració ha acordat aprovar i iniciar un programa de recompra d'accions pròpies per un import màxim de 1.800 milions d'euros. L'entitat ha presentat, a més, el seu Pla Estratègic fins al 2024.

El propòsit d'aquest programa és reduir el capital social de l'entitat mitjançant l'amortització de les accions pròpies adquirides. El nombre màxim d'accions a adquirir dependrà del preu mitjà al qual tinguin lloc les compres, però no excedirà el 10% del capital social del banc (806.064.703 accions).

El programa tindrà una durada màxima de dotze mesos. No obstant això, CaixaBank es reserva el dret a finalitzar-lo, si amb anterioritat assolís l'import monetari màxim o si concorre alguna circumstància que així ho aconsellés o exigís.

S'ha designat Morgan Stanley Europe com a gestor del programa, que prendrà les pròpies decisions en relació amb el moment de realització de les compres de les accions, independentment de l'entitat, respectant en tot cas les condicions i els límits establerts en els reglaments.

En particular, no es podran comprar en qualsevol dia de negociació més del 25% del volum diari mitjà de les accions al centre de negociació on s'efectuï la compra, sent-ne el volum diari mitjà de cada centre de negociació el corresponent als vint dies hàbils anteriors a la data de cada compra.

Últimas noticias