Berenberg reitera la seva aposta per Grifols: "Les estrelles s'han alineat"

La casa d'anàlisi alemanya creu que el seu 2020 "serà encara millor"

Per

Bolsamania | 24 oct, 2019

GRIFOLS PREF.-B-

17:35 20/09/24

  • 8,14
  • 0,43%0,04
  • Max: 8,23
  • Min: 8,03
  • Volume: -
  • MM 200 : 4,36

Berenberg manté la seva aposta per Grifols. La casa d'anàlisi alemanya reitera el consell de 'comprar' les seves accions de classe B i de 'mantenir' les de classe A. Per als germànics, "les estrelles s'han alineat" i l'any que ve de la biofarmacèutica catalana "pinta encara millor".

La germana reitera també el preu objectiu als seus títols: 29,70 euros a les de classe A (des dels seus nivells de 27,27 euros) i 25,25 euros a les de classe B (des dels seus nivells de 18,46 euros).

"El mercat del plasma segueix enfortint-se gràcies a una robusta demanda i una oferta molt ajustada que exerceixen una pressió alcista sobre els preus", assevera Berenberg.

Davant d'aquest escenari, "Grifols té al seu costat la matèria primera adequada per capitalitzar-la, de fet, pot ser que hi hagi més que qualsevol dels seus competidors", reconeixen els alemanys.

Per Berenberg, la biofarmacèutica està obtenint la seva recompensa després de "les seves importants inversions que han requerit un important palanquejament financer".

Per què Berenberg segueix preferint les accions de classe B a les de classe A? "Veiem el seu preu millor ajustat al seu valor real", indiquen.

De cara al 29 d'octubre, data en la qual la catalana ret comptes davant el mercat, la companyia d'anàlisi preveu que "els seus resultats estiguin liderats pel creixement d'ingressos de l'àrea de Biociència". Per tant, anticipen aquí "un catalitzador alcista per a les seves accions".

Últimas noticias