Berenberg insisteix en les bondats d'Unicaja: "La valoració encara és atractiva"

Reitera el seu consell de 'compra' i el seu preu objectiu d'1,10 euros

Per

Bolsamania | 07 nov, 2019

UNICAJA BANCO

17:35 17/05/24

  • 1,33
  • 1,77%0,02
  • Max: 1,33
  • Min: 1,30
  • Volume: -
  • MM 200 : 0,98

Berenberg segueix tenint una opinió força negativa sobre el conjunt de la banca espanyola... a excepció d'Unicaja. La companyia alemanya reitera en un informe amb data d'aquest dimecres el seu consell de 'compra' sobre l'entitat, així com el seu preu objectiu d'1,10 euros, un 27% per sobre del preu actual de cotització.

"Unicaja ha superat al sector en un 25% en els últims tres mesos. Esperem que aquest creixement continuï a causa de la solidesa del balanç del banc i de l'enfortiment de la posició de capital", assenyalen aquests experts.

La reducció de costos i el venciment dels passius heretats proporcionen el suport necessari als beneficis, afegeixen aquests analistes, que consideren que la valoració d'Unicaja "continua sent atractiva". "Cotitza amb un 10% de descompte respecte als seus parells nacionals", precisen.

En aquest últim informe, Berenberg repeteix una idea que ja ha expressat en uns altres: l'injustificat descompte al qual cotitza Unicaja respecte a Bankia. "Unicaja cotitza amb un 20% de descompte respecte a Bankia sobre la base dels resultats del consens de 2021 i amb un 30% sobre la base de les nostres estimacions. (...) En relació amb Bankia, Unicaja ofereix factors atenuants als vents en contra sobre els ingressos i té una posició de capital més forta", afirmen taxatives.

Precisament, en un informe també amb data d'aquest dimecres, Berenberg retalla el preu objectiu de Bankia (fins als 1,50 euros des dels 1,55 euros) i reafirma la seva idea que l'entitat està entre les seves principals apostes baixistes tant a Espanya com a Europa.

Últimas noticias