Barclays no espera res de bo dels comptes de Telefónica, i en rebaixa el preu

De 4,40 a 4,10 euros per acció, amb la 'teleco' a l'entorn dels 3 euros

Per

Bolsamania | 21 oct, 2020

Telefónica publica els seus resultats del tercer trimestre el 29 d'octubre. La 'teleco' dirigida per José María Álvarez Pallete es confessarà davant el mercat sense el suport de Barclays. La firma britànica no espera gran cosa dels seus comptes i eb rebaixa el preu objectiu de 4,40 a 4,10 euros per acció, amb el títol cotitzant actualment a l'entorn dels 3 euros.

Barclays reitera a més la seva recomanació de 'mantenir' a Telefónica, de la qual n'espera una "millora mínima de les tendències del trimestre anterior, especialment en vista que els tipus de canvi continuen constituint un obstacle".

En vista d'aquest panorama, el banc britànic redueix lleugerament les previsions d'ingressos del grup en menys d'un 1% per a 2020, una cosa principalment impulsada pel Brasil i Hispanoamèrica, "en part a la llum dels recents factors desfavorables derivats dels tipus de canvi".

De cara a les estimacions per a 2021-2022, el seu efecte negatiu és més pronunciat, i Barclays retalla les seves previsions d'ingressos del grup en al voltant d'un 3%, una vegada més a causa especialment de la situació del Brasil i Hispanoamèrica.

Això es tradueix en una reducció de les previsions d'EBITDA en prop d'un 2% el 2020 i de prop del 3% al 2021/2022, de nou impulsada pel Brasil i Hispanoamèrica. Així mateix, Barclays disminueix les seves estimacions d'inversió en immobilitzat per al període en un 2%-4% per a 2021/2022, però les seves previsions de flux de caixa lliure operatiu continuen descendint en percentatges d'un sol dígit mitjà.

Últimas noticias