S & P 500 i Nasdaq aconsegueixen tancar en màxims històrics

Les perspectives tècniques són molt immillorables

Per

Bolsamania | 13 des, 2019

Tot i que el Dow Jones no va aconseguir tancar a màxims històrics, el seu aspecte tècnic per a les pròximes setmanes és molt bo.

Nova demostració de força a l'S&P 500 que aconsegueix acabar dijous per sobre dels màxims històrics que presentava als 3.154 punts. La figura tècnica no pot ser millor. El selectiu aconsegueix moure en pujada lliure amb tot disposat perquè puguem acabar veient una extensió de les pujades fins al nivell dels 3.300 punts, preus als quals podria arribar als primers compassos de 2020. No observarem ni el més mínim senyal de debilitat mentre que cotitzi per sobre dels 3.070 punts, mínims de l'última correcció.

El Nasdaq 100 també aconsegueix tancar en els màxims de tots els temps. Després d'una lleu correcció l'índex tecnològic acaba dijous per sobre de la resistència dels 8.445 punts. L'absència de resistències al seu camí ens fan pensar en una extensió dels guanys fins als 9.000 punts, preus que no descartem que pugui assolir durant el primer trimestre del 2020. El primer nivell de suport es troba als 8.167 punts. Mentre cotitzi per sobre d'aquest nivell de preus es mantindrà la seva impecable tendència alcista.

Últimas noticias