Cinc valors que s'han de tenir molt en compte per anàlisi tècnica aquest dilluns

És molt important que l'IBEX aconsegueixi pujar per sobre dels 9.334 punts

Per

Bolsamania | 24 jun, 2019

Si aconseguís superar aquest nivell d'oferta és probable que acabem veient un atac als màxims anuals que presenta as 9.588 punts.

Telefónica es troba donant forma a un descens temporal a la mitjana de 200 sessions. Les perspectives tècniques de la companyia són bones i tot sembla indicar-nos que podríem acabar veient un tancament per sobre dels 7,38 euros, cosa que ens faria pensar en una continuació de les pujades fins als màxims anuals que presenta als 7,68 euros.

Enagas ha aconseguit aferrar-se al voltant de la mitjana de 200 sessions. Per a les properes sessions segueix sent un dels valors en què ens podríem posicionar. Veurem el començament d'un nou impuls alcista amb la superació de la resistència dels 25,91 euros.

Atents que ACS es troba atacant la resistència clau dels 38,70 euros. El valor s'ha subjectat al voltant de la mitjana de 200 sessions i sembla molt normal que acabem veient un atac als màxims anuals situats als 41 euros.

Inditex ha aconseguit perforar la resistència de curt termini que presenta als 25,23 euros. De moment el valor aconsegueix mantenir-se per sobre de la mitjana de 200 sessions si bé, estarem molt pendents d'un tancament per sobre dels 25,80 euros, ja que seria el senyal que ens faria pensar en una tornada als màxims anuals que presenta als 27,68 euros.

Bon senyal en Fuidra que confirma la formació d'un retrocés temporal a la mitjana de 200 sessions després d'aconseguir superar la resistència dels 12,04 euros. Atents que el valor podria estar confirmant un canvi de tendència per la qual cosa sembla clar que acabem veient una continuació de les pujades fins al nivell dels 14 euros.

Últimas noticias