Netflix es dispara pujada pel creixement dels seus subscriptors globals

La plataforma de reproducció en continu va sumar 6,7 milions de nous subscriptors a tot el món

Sergio García
Bolsamania | 17 oct, 2019 18:20
ep fotogramala tercera temporadala serienetflix stranger things
NETFLIX

NETFLIX

555,120

02:00 25/04/24
-3,92%
-22,63

Netflix es dispara més d'un 5% a Wall Street. La plataforma de reproducción en continu ha tingut l'últim trimestre de tranquil·litat abans de la tempesta. I és que al novembre arriba al mercat nord-americà Disney+ disposada a destronar els de Ted Sarandos. La pròpia companyia ha reconegut que esperen un impacte negatiu als seus comptes durant l'últim trimestre de l'any.

De tornada al balanç de Netflix. La companyia es va apuntar un BPA d'1,47 dòlars, i va superar àmpliament els 1,05 dòlars projectats pel consens d'analistes. El seu benefici va pujar fins als 665 milions des dels 403 milions registrats durant el mateix període de l'any anterior.

Els ingressos de la tecnològica han crescut un 31% fins als 5.250 milions de dòlars, en línia amb els pronòstics. I el benefici operatiu s'ha duplicat fins als 980 milions de dòlars, mentre que el marge operatiu ha pujat fins al 18,7% des del 12%.

Més enllà de les xifres tradicionals sobre les quals es mesura la vàlua d'una empresa a l'ús, l'especialment important d'una companyia com Netflix és el creixement dels seus subscriptors. Que no es estany. I en aquest apartat pot seguir somrient gràcies al seu èxit fora dels EUA.

La plataforma ha augmentat la seva base de subscriptors de pagament en reproducción en continu un 21,4%, fins als 158.330.000 de clients, xifra que s'ha situat lleugerament per sota de la previsió de la companyia de 158.560.000 de clients. No obstant això, la xifra neta de 6,77 milions de nous subscriptors a nivell global ha superat el pronòstic de 6.730.000 establert per Refinitiv.

I LA COMPETÈNCIA?

Netflix ho reconeix. És mortal. I sagna, de vegades. Els de Ted Sarandos han asseverat durant la seva conferència de resultats que el llançament d'altres plataformes de reproducción en continu com l'esmentada Disney+, HBO Max i Apple TV+ afectaran "el creixement a curt termini".

El gegant vermell és més optimista de cara al llarg termini. "Esperem que el creixement continuï fort a causa del nostre gran servei i de la gran oportunitat de mercat", ha assenyalat la companyia.

contador