Alphabet (Google) s'uneix a Apple i Microsoft i entra al selecte club del bilió de dòlars

Es converteix així en la tercera tecnològica en aconseguir aquesta capitalització borsària

Sergio García
Bolsamania | 17 gen, 2020 19:52
google-suspend-certaines-activites-avec-huawei-apres-le-decret-de-trump

ALPHABET-A

155,120

17:13 19/04/24
-0,57%
-0,89

Alphabet, matriu de Google, fa història. La tecnològica s'ha convertit aquest dijous en la tercera que entra al selecte club del bilió de dòlars de capitalització en borsa. Aquesta empresa segueix així el camí marcat per Apple i Microsoft abans que ella.

Alphabet ho va fer després d'arribar als 1.450,16 dòlars per acció de cotització a Wall Street després d'experimentar un repunt del 0,8% durant la sessió de dijous.

Cal recordar que Amazon ja va flirtejar amb el bilió de dòlars l'any passat, però encara necessitaria registrar un ral·li de més del 7% per marcar aquesta fita. A escala global, la petroliera estatal saudí, Aramco, segueix sent la reina pel que fa a la capitalització des del seu recent debut a la Borsa de Riad.

Entre Amazon, Alphabet, Apple i Microsoft representen més d'un 15% de l'S&P 500.

La següent a la llista dels EUA per capitalització és Facebook. Els de Mark Zuckerberg presumeixen actualment d'una valoració de 632.900 milions de dòlars. Fora del sector tecnològic, la major entitat per capitalització de país és Berkshire Hathaway, valorada en 559.000 milions.

contador