Nike planta cara a la Covid amb els seus resultats i el mercat el veu com un "guanyador"

Les seves accions estan pujant un 8% a l''after hours' de Wall Street

Judith Arrillaga
Bolsamania | 23 set, 2020 12:31
nike portada

Nike ha passat aquest dimarts pel confessionari i tal com auguraven els experts ha presentat unes xifres en les quals sembla haver superat les sotragades causades pel coronavirus. La marca esportiva ha declarat uns ingressos de 10.600 milions de dòlars, una xifra per sobre del que estimava el consens, que parlava de 8.890 milions.

NIKE -B-
94,640
  • 0,66%0,62
  • Max: 95,19
  • Min: 94,10
  • Volume: -
  • MM 200 : 102,47
02:04 25/04/24

Els tancaments que s'han produït a tot el món han obligat a Nike a apostar per la venda online, una aposta que no va salvar la companyia de registrar importants pèrdues el trimestre anterior. La seva facturació es va desplomar un 38% fins a situar-se en 6.310 milions.

No obstant això, Nike sembla haver deixat enrere les pèrdues i el mercat ho sap. Les seves accions estan pujant un 8% a l''after hours' de Wall Street, que recull les operacions fora d'hora. Els analistes el consideren un "guanyador". El consens valora positivament que s'hagi centrat en les ofertes directes al consumidor.

“La decisió de deixar de vendre a nou comptes majoristes de múltiples marques és positiva per a Nike, ja que pren el control de més del seu propi destí”, asseguren els analistes de Susquehanna Financial Group.

"Amb aquests resultats enfortim la nostra posició enmig de la disrupció”, explica John Donahoe, president i director executiu de Nike. En una línia molt similar s'ha pronunciat el vicepresident. "Nike s'està recuperant més ràpidament gràcies a l'acceleració de l'impuls de la marca i el creixement digital, així com al nostre incansable enfocament a normalitzar l'oferta i la demanda del mercat".

Els analistes valoren positivament les accions de Nike, que actualment cotitzen entorn dels 125 dòlars, superant el nivell dels 117 dòlars. "Superar aquest nivell situa el valor en pujada lliure amb el camí buidat per acabar veient una extensió dels guanys fins al nivell dels 140 dòlars", explica César Nuez, analista tècnic de Bolsamania i responsable de Trader Watch.

contador