Orizon: Edison reitera el seu preu d'11 euros després les últimes dades d''Alice'

Aquesta valoració suposa atorgar a la companyia un potencial de més del 200%

Bolsamanía
Bolsamania | 18 jun, 2019 14:32 - Actualitzat: 14:32
ep carlos buesa ceooryzon
ORYZON

Oryzon Genomics

1,990

09:38 23/04/24
0,51%
0,01

Els experts d'Edison reiteren el seu suport a la biofarmacèutica Oryzon després de les últimes dades positives de l'assaig 'Alice'. Aquests analistes donen un preu objectiu a la companyia d'11 euros, xifra que suposa un potencial de més del 200% des dels preus actuals de cotització, als 3,4 euros.

"Oryzon va presentar dades de la fase II d'Alice durant el 24è Congrés de l'Associació d'Hematologia a Amsterdam. (...) En general, els resultats d'aquest assaig confirmen les dades observades durant el primer estudi de fase I, completat el 2016, i suposen un suport addicional a la investigació", assenyalen aquests analistes.

La valoració d'Edison sobre Oryzon es manté als 430 milions d'euros o 11 euros per acció i les previsions tampoc varien després de conèixer aquests resultats. "Els resultats complets de l'assaig Alice són el següent catalitzador i ens portaran a revisar la nostra valoració, incloent-hi la probabilitat d'èxit i altres poblacions objectiu, ja que Oryzon va indicar que un dels objectius de l'assaig és l'aplicació del compost iadademstat en altres leucèmies", assenyalen aquests analistes.

Oryzon cau aquest dimarts un 1,7% en borsa. En el conjunt de l'any, la companyia se situa entre les que millor ho fan del mercat espanyol, amb alces properes al 60%.

contador