Mazda inverteix 163 milions en ampliar a 100.000 unitats a l'any la producció de motors a Tailàndia

La companyia ha explicat que aquest projecte forma part de la seva estratègia orientada a reforçar la seva empremta industrial al país

Bolsamanía
Europa Press | 19 gen, 2018 12:30
ep nueva instalacionmazdatailandia
MAZDA

La companyia automobilística japonesa Mazda ha inaugurat noves instal·lacions a la seva planta de motors a Tailàndia, situada a la província de Chonburi, cosa que permetrà a la marca ampliar la seva capacitat industrial fins a 100.000 unitats a l'any, segons ha informat l'empresa, que ha realitzat una inversió addicional de 22.100 milions de iens (162.500.000 d'euros al canvi actual) en aquest projecte.

MAZDA MOTOR CORP
-
  • --
  • Max: -
  • Min: -
  • Volume: -
  • MM 200 : 1.612,47
-

Durant la cerimònia d'obertura d'aquest centre, el president i conseller delegat de l'empresa, Masamichi Kogai, va agrair el suport rebut del Govern tailandès, així com dels proveïdors i d’altres socis.

"Mazda Powertrain Manufacturing juga un paper essencial a l'ampli sistema de producció de Mazda a Tailàndia. Reforçar el nostre programa de producció de motors, el component més important de tots els vehicles, ens ajudarà a lliurar sense retard els nostres cotxes als clients", va assegurar el directiu.

La companyia ha explicat que aquest projecte forma part de la seva estratègia orientada a reforçar la seva empremta industrial al país, tant de producció de vehicles com de transmissions. Així, l'empresa passarà de fabricar 30.000-100.000 motors a l'any al país.

La companyia ha dit que aquest centre es dedicarà a la fabricació del motor de gasolina SKYACTIV-G de 2.0 litres, que s'enviarà a altres centres de la companyia a la regió, tant a Tailàndia, com a Malàisia i al Vietnam.

contador