MásMóvil aprova la seva sortida al mercat continu amb una capitalització de 1.100 milions d'euros

És el quart operador de telecomunicacions a Espanya i ha multiplicat per 20 el seu valor des de 2012

  • Serà la primera empresa espanyola a passar del Mercat Alternatiu Borsari (MAB) al Mercat Continu
  • La companyia espera que aquest canvi augmenti l'interès d'analistes i inversors institucionals
César Vidal
Bolsamania | 22 jun, 2017 16:39
MasMovil

MásMóvil ha aprovat la seva sortida al Mercat Continu, després d'aconseguir a través del Mercat Alternatiu Borsari (MAB) una capitalització de 1.100 milions d'euros. Des que va començar a cotitzar al MAB el 2012, MásMóvil ha multiplicat per 20 el seu valor i s'ha convertit en el quart operador de telecomunicacions a Espanya.

MásMóvil
22,500
  • 0,00%0,00
  • Max: 22,56
  • Min: 22,50
  • Volume: -
  • MM 200 : 107,61
17:35 03/11/20

La Junta General Ordinària d'Accionistes ha aprovat avui per àmplia majoria l'exclusió de negociació de les seves accions al Mercat Alternatiu Borsari (MAB) i la sol·licitud d'admissió a negociació a les Borses de Valors de Madrid, Barcelona, ​​Bilbao i València, a través del Sistema d'Interconnexió Borsària.

Es tracta del quart operador de telecomunicacions a Espanya que ofereix serveis de telefonia fixa, mòbil i internet de banda ampla per a clients residencials i empreses, a través de les seves marques principals: Yoigo, Pepephone, Másmovil i Llamaya.

El Grup compta amb infraestructures de xarxa fixa de fibra/ADSL i mòbil 3G i 4G. En l'actualitat disposa de 7 milions de llars comercialitzables amb fibra òptica i 18 milions amb ADSL i la seva xarxa 4G mòbil cobreix el 85% de la població espanyola. El Grup comptava amb més de 4,4 milions de clients a Espanya a finals de l'any passat.

D'aquesta manera, MásMóvil es convertirà en la primera empresa espanyola que passa del Mercat Alternatiu Borsari (MAB) al Mercat Continu. La Companyia espera que aquest canvi de mercat augmenti l'interès d'analistes i inversors institucionals.

"Estem molt satisfets d’aconseguir una vegada més el suport incondicional dels nostres accionistes per a la propera sortida a cotització al Mercat Continu. Esperem que aquest procés es formalitzi al llarg del mes de juliol i que sigui beneficiós per als nostres accionistes, ens permeti accelerar el nostre creixement i continuar invertint en les nostres xarxes de banda ampla fixa i mòbil", ha dit Meinrad Spenger, conseller delegat del grup.

TRAJECTÒRIA DE L'EMPRESA

Des de l'any 2012, MásMóvil cotitza al Mercat Alternatiu Borsari. Durant aquest període, la seva acció ha aconseguit multiplicar el seu valor per 20. Des del començament de l’any, els seus títols acumulen una pujada superior al 110%, cosa que ha situat el valor de la companyia per sobre dels 1.100 milions d'euros i ha convertit el grup en la major empresa del MAB per capitalització borsària, ingressos i EBITDA.

A més, durant el període de cotització al Mercat Alternatiu, MásMóvil ha realitzat dues ampliacions de capital per imports de 20 milions i 160 milions d'euros, les majors ampliacions de capital que s'han realitzat al MAB.

"M'agradaria ressaltar la importància que ha tingut en la nostra història cotitzar al MAB, ja que ens ha ajudat a tenir un major nivell de visibilitat i d'accés al mercat de capitals", ha afegit Meinrad Spenger. "El nostre pas per aquest mercat ha estat fonamental per ajudar a aconseguir els recursos necessaris per al creixement de la companyia".

contador