JP Morgan elogia Inditex ,però només veu recorregut alcista fins als 32 euros per acció

"La força del model ha tornat a quedar demostrada", afirmen els seus analistes

César Vidal
Bolsamania | 10 jun, 2021 16:04
ep archivo - una mujer con mascarilla pasa junto al escaparate de la tienda zara de la calle
Eduardo Parra - Europa Press - Archivo

Els analistes de JP Morgan han elogiat Inditex i han elevat la valoració de les seves accions fins als 32 euros des dels anteriors 30 euros per títol. No obstant això, aquest nou preu objectiu només atorga recorregut alcista a la matriu de Zara, que cotitza a nivells de 31 euros.

Inditex
43,740
  • 0,37%0,16
  • Max: 43,97
  • Min: 43,24
  • Volume: -
  • MM 200 : 37,39
17:35 18/04/24

"La força del model ha tornat a quedar demostrada", afirmen els seus analistes, que també destaquen les bones xifres de vendes anticipades durant el segon trimestre fiscal: "Indiquen unes perspectives sòlides per al mercat de moda", afegeixen.

No obstant això, JP Morgan considera més interessants en el moment actual altres companyies del sector com ara H&M, ABF (matriu de Primark) i la plataforma en línia Asos, que són els seus "valors favorits" per apostar per la reobertura de l'economia.

Sobre els resultats d'Inditex, publicades aquest dimecres, els analistes del banc americà destaquen la "bona evolució del marge brut". Així, han elevat la seva previsió per a aquest indicador en 50 punts bàsics, fins al 56,8%.

A més, destaquen que les vendes a l'inici del segon trimestre fiscal van ser un 5% superiors a les del mateix període del 2019, malgrat que el nombre de botigues físiques va ser un 9% menor. Això mostra que tant les botigues físiques com les vendes en línia han millorat els seus paràmetres, cosa que hauria de millorar encara més els marges.

"Seguim esperant que Inditex, a l'igual que d'altres, compti amb el suport d'un mercat de moda fort, a mesura que la vida es normalitza, amb un model de negoci flexible i enfortit que proporciona una base sòlida", assenyalen aquests experts.

Per això, han elevat un 16% la seva previsió d'EBIT per a l'any fiscal 2021, fins als 4.915 milions d'euros, cosa que justifica la pujada de valoració fins als 32 euros. Un preu que no obstant això amb prou feines supera l'actual valor de mercat d'Inditex.

Tècnicament, després de quedar a prop dels seus màxims històrics i girar-se a la baixa, "ara tot suggereix que el valor pot dirigir-se cap a l'important suport que presenta a la zona dels 30 euros, que és per on passa en aquest moment la directriu alcista que uneix els successius mínims creixents des del passat mes de novembre. entorn d'aquesta zona podria tractar d'agafar aire per després atacar de nou els màxims històrics amb més probabilitat d'èxit", explica JM. Rodríguez, analista de Bolsamanía.

contador