Guillermo Fernández Vidal renúncia al seu càrrec de president i conseller d'Ezentis per motius de salut

Enrique Sánchez de León García serà el nou president no executiu d Consell i de la Comissió Executiva Delegada

Bolsamanía
Bolsamania | 27 nov, 2020 14:36
ezentis guillermo fernandez vidal
Ezentis

Grupo Ezentis

0,189

17:35 24/04/24
-2,58%
-0,01

Ezentis ha informat aquest divendres que el Consell d'Administració ha pres nota de la renúncia al càrrec de conseller i president del Consell d'Administració de Guillermo Fernández Vidal per raons de salut. "El Consell en ple s'ha deixat constància expressa el reconeixement a la magnífica tasca, dedicació, esforç i trajectòria, tant professional com personal del Sr. Fernández en l'exercici de les seves funcions, així com l'agraïment encarit a la seva extraordinària contribució al desenvolupament i transformació de la companyia durant els últims cinc anys", ha indicat la companyia en una nota enviada a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV).

El Consell d'Administració, a proposta de la Comissió de Nomenaments i Retribucions, ha acordat el nomenament d'Enrique Sánchez de León García com a president no executiu del Consell d'Administració i de la Comissió Executiva Delegada.

Així mateix, el Consell d'Administració, a proposta de la Comissió de Nomenaments i Retribucions, ha acordat el nomenament de Carmen Gómez de Barreda Tous de Monsalve com a presidenta de la Comissió de Nomenaments i Retribucions i membre de la Comissió Executiva Delegada. El Consell d'Administració ha agraït l'excel·lent acompliment de Sánchez de León com a president d'aquesta Comissió fins a la data.

Finalment, el Consell d'Administració ha acordat, a proposta de la Comissió de Nomenaments i Retribucions, el nomenament de Pere Maria Azcárate Palacios com a membre de la Comissió de Nomenaments i Retribucions en substitució de Sánchez de León.

contador