Ezentis instal·larà alarmes de Movistrar Prosegur a 13 províncies espanyoles

La companyia va entrar en el negoci de les alarmes al març amb la compra d'Enesys

Bolsamanía
Bolsamania | 02 jun, 2020 13:39 - Actualitzat: 13:39
ep campana de ezentis por el coronavirus
EZENTIS

Ezentis ha resultat adjudicatària per part de Telefónica d'un contracte per a la instal·lació d'equips de seguretat a 13 províncies espanyoles.

Grupo Ezentis
0,190
  • 0,53%0,00
  • Max: 0,19
  • Min: 0,19
  • Volume: -
  • MM 200 : 0,12
17:35 29/04/24

Es realitzaran instal·lacions de seguretat per a clients de Lleó, Zamora, Salamanca, Àvila, Madrid, Jaén, Càceres, Badajoz, Cadis, Sevilla, Huelva, Las Palmas i Tenerife.

Ezentis va entrar en el negoci d'operació i manteniment de sistemes de seguretat a Espanya el mes de març, quan va adquirir la companyia Enesys, dedicada a la instal·lació de sistemes d'alarmes.

Amb aquesta nova àrea de negoci, Ezentis pretén diversificar el seu portafolis de serveis i entrar en un negoci en auge a Espanya. Aquests últims anys, el mercat espanyol d'alarmes ha crescut de manera ininterrompuda. S'espera que aquesta tendència s'incrementi en els pròxims exercicis, donat el paper fonamental que tindrà la seguretat a la llar connectada i a les empreses.

Alguns dels clients d'Ezentis han fet passos també per entrar en aquest sector, per la qual cosa la companyia es posiciona per convertir-se en el seu soci per a la instal·lació i manteniment de les futures aplicacions de seguretat. Ezentis aporta, a més de la seva àmplia experiència en el desplegament, operació i manteniment de xarxes de telecomunicacions i energia, una gran capacitat en recursos i “know-how” per acompanyar els seus clients en aquest mercat de gran potencial.

contador