El qatarià Jassim al-Thani, disposat a pagar 6.000 milions pel Manchester United

No és clar si la família Glazer decidirà vendre'l finalment

Bolsamanía
Bolsamania | 23 mar, 2023 11:44
manchester united portada

El president del Banc Islàmic de Qatar (BIQ), Jassim bin Hamad al-Thani, estaria disposat a oferir almenys 6.000 milions d'euros per comprar el Manchester United, segons informen diferents mitjans citant fonts coneixedores de les negociacions.

El principal rival del grup de l'Orient Mitjà és el multimilionari britànic Jim Ratcliffe, propietari d'Ineos i seguidor del Manchester United, que també hi està interessat i que plantejaria una oferta d'uns 5.000 milions d'euros.

El grup d'Al Thani, que també controla el PSG, confia que la seva oferta sigui la que s'imposi finalment.

El procés de venda del club de futbol es va iniciar el novembre passat. La família Glazer haurà de decidir si ven o manté el 69% de la propietat, com fins ara. Podria optar igualment per desfer-se d'una part minoritària per pagar deute i invertir.

També podria influir en l'operació l'aspecte legal, en relació amb les regulacions de la UEFA per tenir dos equips que puguin disputar les mateixes competicions. Mentre que Qatar és propietària del PSG, com s'apunta més amunt, Ratcliffe posseeix el Niça.

Els Glazer i l'empresa que gestiona la venda, Rainer Group, es prendran una setmana per decidir, segons publica SKY Sports.

contador