Bankia iguala les condicions d'ING per captar les seves 100.000 pimes

Les dues entitats arriben a un acord per a la transició

Bolsamanía
Bolsamania | 17 mai, 2019 15:11
ep bankia cierraemision500 millonesbonos preferentesuna demanda d
BANKIA

Bankia

1,784

17:35 26/03/21
2,65%
0,05

Bankia ha decidit oferir als 100.000 clients d'Empreses d'ING les mateixes condicions que tenien al banc després que la filial espanyola de l'entitat holandesa hagi decidit deixar de prestar aquest servei. Tots dos bancs han arribat a un acord per facilitar la transició dels clients d'una entitat a l'altra, si bé els clients tenen l'opció de quedar-se en ING fins que deixi d'existir el seu negoci d'Empreses (o fins que vencin els seus productes de finançament). En tot cas, Bankia els ofereix productes i serveis financers en condicions especials, com comptes sense comissions, targetes sense cost i finançament en condicions exclusives.

Així, durant el seu primer any a Bankia, els clients d'empreses procedents d'ING estaran exempts del pagament de comissions. Passat aquest període, per continuar beneficiant-se de l'eliminació de condicions hauran de tenir domiciliats amb Bankia les assegurances socials o impostos durant els últims tres mesos de forma ininterrompuda.

A més, han de complir dos d'aquests requisits: comptar amb un saldo d'inversió empresarial superior a 15.000 euros, tenir un TPV amb una facturació superior a 1.000 euros al mes, contractar el Servei d'Ajuda PAC Domiciliació en els comptes d'ajudes agràries, tenir un saldo en productes d'estalvi superior a 30.000 euros, tenir contractades assegurances empresarials amb primes superiors a 1.000 euros a l'any, realitzar 12 operacions a l'any amb la targeta de crèdit Business o haver usat el servei Nòmina Empresa durant els últims tres mesos.

En matèria de finançament per a empreses, els clients procedents d'ING estaran durant un any exempts de la comissió d'obertura en les operacions de finançament de circulant. A més, comptaran amb una tarifa bonificada als seus TPV.

CONDICIONS PER A AUTÒNOMS

En el cas dels autònoms, tindran també un any d'exempció de comissions. Passat aquest període, no hauran de pagar comissions en els seus comptes, en les transferències en euros, per qualsevol canal i per a qualsevol import, la quota de les seves targetes Business, ni en ingressar xecs nacionals en els seus comptes, sempre que es domicilien les assegurances socials, la nòmina o els ajuts de la PAC.

Pel que fa a les operacions de finançament, els autònoms procedents d'ING estaran exempts durant un any de la comissió d'obertura en les operacions de finançament i tindran, a més, avantatges en els seus préstecs personals de fins a 60.000 euros amb un TIN anual del 5,95 % fix durant tota la vida del préstec (TAE 6,12%) i podran decidir quan pagar els seus rebuts, així com el termini d'amortització fins a vuit anys.

En aquesta línia, s'ofereixen també a aquests clients els avantatges de Bankia Renting per a vehicles, després de l'acord amb Alphabet, que inclou tots els serveis en una única quota mensual (assegurança, impost de circulació, canvi de rodes...).

Els autònoms també gaudiran d'un any de tarifa bonificada en el seu TPV igual que la resta de les empreses. A més, tindran accés al servei 'Connecta amb el teu Expert' de Bankia, pel qual se'ls assigna un gestor personal mitjançant el qual podran realitzar totes les seves gestions de manera digital, sense necessitat d'acudir a la sucursal del banc.

contador