Les exportacions xineses van pujar un 7,2% al juliol

El comerç exterior de la Xina creix un 6,5% interanual

Bolsamanía
Bolsamania | 07 ago, 2020 17:03
ep exportaciones desde la terminal intermodal de plaza
GOBIERNO DE ARAGÓN - Archivo

Les exportacions de la Xina denominades en dòlars van augmentar un 7,2%, mentre que les importacions van caure un 1,4% respecte a l'any anterior, van mostrar el divendres dades de l'Administració General de Duanes del país. En iuans, les vendes exteriors van superar el 10%. En total, el comerç exterior de la Xina va augmentar un 6,5% el mes passat, a 2,93 bilions de iuans (420.548 milions de dòlars, 355.300 milions d'euros).

Els economistes enquestats per Reuters preveien que les exportacions de la Xina denominades en dòlars caurien un 0,2% respecte a l'any anterior, i que les importacions augmentarien un 1% respecte a l'any anterior.

Al juny, les exportacions de la Xina denominades en dòlars van registrar un augment del 0,5% en comparació amb l'any anterior, i les importacions van augmentar un 2,7% en el mateix període.

Durant primers set mesos d'enguany, el comerç exterior es va situar en 17,16 bilions de iuans, un 1,7 per cent de creixement menys que el mateix període de l'any anterior.

contador