Claus borsàries de la propera sessió: compareixença de Trump i bateria de resultats a Espanya

Presenten comptes OHL, ACS, Telepizza, Acerinox, Acciona, Grifols i Técnicas Reunidas, entre d'altres

  • Als EUA es coneix el PIB del quart trimestre i la confiança del consumidor de febrer
  • A Espanya es publica el dèficit per compte corrent de desembre
Bolsamanía
Bolsamania | 27 feb, 2017 17:37
cbtrump

Aquest dimarts les mirades dels inversors se centren en la compareixença del president dels EUA, Donald Trump, que farà de forma conjunta davant la Càmera de Representants i el Senat. És molt probable que el dirigent doni noves pistes sobre les seves polítiques i aclareixi alguns detalls sobre els pressupostos que prepara i que s'han conegut aquest dilluns. A més, al país es coneixen diverses referències macroeconòmiques de rellevància, com els inventaris a l'engròs de gener, el PIB del quart trimestre, l'índex del preu de l'habitatge S&P/Casi-Shiller de desembre o la confiança del consumidor de febrer.

Abans de tot això, els inversors coneixeran tota una bateria de resultats empresarials a Espanya, on publiquen els seus comptes trimestrals Grifols, Abertis, OHL, BME, Técnicas Reunidas, Meliá Hotels, NH Hoteles, Acerinox, ACS, Telepizza i Acciona, entre d'altres. A més, aquest dimarts a Espanya es publica el dèficit per compte corrent de desembre.

A la resta d'Europa es publica la dada avançada de l'IPC de febrer i del PIB del quart trimestre de França, les vendes al detall de gener d'Alemanya, les vendes al detall de desembre de Grècia i el PIB de febrer de la Zona Euro.

ECONOMIA

Japó: Producció industrial gener preliminar (0:50h); Vendes al detall gener (0:50h); Peticions de construcció gener (6:00h); Inicis d'habitatges nous gener (6:00h).

Regne Unit: Índex GfK de confiança del consumidor febrer (1:01h).

França: IPC febrer preliminar (8:45h); PIB quart trimestre preliminar (8:45h); Índex de preus a la producció gener (8:45h).

Alemanya: Vendes al detall gener (8:00h).

Itàlia: IPC febrer preliminar (10:00h).

Espanya: Dèficit per compte corrent desembre (10:00h).

Grècia: Vendes al detall desembre (11:00h).

Europa: PIB febrer (11:00h).

EUA: Inventaris a l'engròs gener preliminar (14:30h); Consum i despesa personal quart trimestre (14:30h); PIB quart trimestre (14:30h); Donald Trump compareix davant del Congrés (15:00h); Índex del preu d'habitatge S&P/Casi-Shiller desembre (15:00h); Índex manufacturer de Chicago febrer (15:45h); Confiança del consumidor febrer (16:00h); Índex manufacturero de la Fed de Richmond gener (16:00h).

EMPRESES

Espanya: Merlin Properties, Grifols, Abertis, Applus Services, OHL, BME, Colonial, Ebre Foods, Técnicas Reunidas, Melia Hotels, NH Hoteles, Acerinox, ACS, Viscofan, Telepizza i Acciona, entre d'altres, presenten resultats.

EUA: Target Corporation presenta resultats.

contador