Voyager Digital corre la mateixa sort que Celsius i congela els fons de clients

L'empresa ha anunciat que explora alternatives per salvar la situació

Bolsamanía
Bolsamania | 04 jul, 2022 09:32
criptomonedas oficiales 1024x768

La plataforma de préstec de criptomonedes Voyager Digital ha suspès els retiraments, les operacions i els dipòsits a la seva plataforma, a causa de les difícils condicions del mercat, enmig d'un col·lapse cada vegada més gran al assetjat mercat de criptoactius. A través d'una sèrie de comunicacions a Twitter, l'empresa ha anunciat que explora alternatives per salvar la situació.

La companyia ha notificat que està buscant alternatives estratègiques i que està enfocada a protegir els actius i maximitzar el valor per a tots els clients al més ràpidament possible. Va dir en un comunicat que havia contractat Moelis & Company i el Grup Consello com a assessors financers, i Kirkland & Ellis LLP com a assessors legals "per donar suport a l'exploració d'alternatives estratègiques".

El 22 de juny, Voyager va signar un acord amb Alameda Ventures Ltd per a una línia de crèdit renovable, obtenint accés a capital addicional per satisfer les necessitats de liquiditat dels seus clients a mesura que els preus de les criptomonedes pateixen un cop.

En un comunicat, Voyager, amb seu a Nova Jersey, va dir que el valor dels criptoactius que posseeix és de 685 milions de dòlars, en comparació amb els més de 1.120 milions de dòlars en criptoactius que havia prestat.

La mesura es produeix dies després que l'empresa emetés un avís d'impagament a l'assetjat fons de cobertura Three Arrows Capital (3AC) per no haver fet els pagaments requerits d'un préstec. La companyia està buscant protecció dels creditors als Estats Units sota el Capítol 15 del Codi de Bancarota dels Estats Units, que permet als deutors estrangers protegir els seus actius als Estats Units.

contador