Tesla arrasa amb el 'Cyberwhistle' que només es pot pagar amb dogecoins

Esgota totes les unitats en qüestió d'hores i no en queda estoc

Bolsamanía
Bolsamania | 14 set, 2022 14:57
tesla rappelle pres de 54 000 vehicules dotes de son logiciel de conduite autonome complete

Després del seu nou llançament, l'empresa Tesla aconsegueix esgotar en escasses hores la mercaderia del 'Cyberwhistle', el qual només es pot comprar amb dogecoins (DOGE).

Segons la pàgina web de Tesla: "Inspirat en el Cybertruck, el 'Cyberwhistle' d'edició limitada és un col·leccionable premium fet d'acer inoxidable de grau mèdic amb un acabat polit. El xiulet inclou una funció de fixació integrada per a més versatilitat".

El preu d'aquest nou article és de 1000 DOGE, xifra que suposa una mica més de 60 dòlars al canvi actual. Els enviaments comencen a sortir en quatre o sis setmanes.

Aquesta ràpida venda del 'Cyberwhistle' en aquestes circumstàncies indica la força del seguiment de Musk entre la comunitat de dogecoin. Tesla va començar a acceptar oficialment el dogecoin com a mètode de pagament per la mercaderia al gener.

El llançament d'aquest xiulet és un troleig en tota regla de Musk. Com que la connexió entre un xiulet real i literal i la recent citació judicial de Musk contra un denunciant.

A finals d'agost del 2022 va sortir a la llum que els advocats de Musk van sol·licitar la citació judicial de l'antic cap de seguretat de Twitter, Peiter "Mudge" Zatko, per les acusacions que l'empresa va enganyar Musk, els seus inversors i el consell administració. El fet que Tesla estigui venent ara un xiulet és gairebé massa cridaner, ja que fa al·lusió al terme en anglès whistleblower (denunciant).

contador