Poques vegades trobarem un retrocés temporal tan net com el d'Amper

La sortida a l'alça del canal baixista ha estat impecable, amb un fortíssim increment del volum

JM. Rodríguez
Bolsamania | 26 abr, 2018 12:30
amper bolsamania

El títol s’ha despertat, d'això no hi ha cap dubte. Tècnicament es pot dir que es donen les condicions perquè el preu es reestructuri de nou a l'alça a la recerca dels màxims de 2017.

Amper
0,094
  • 1,96%0,00
  • Max: 0,10
  • Min: 0,09
  • Volume: -
  • MM 200 : 0,09
17:22 18/04/24

Com podem observar al gràfic diari d'Amper el títol d'Amper s'ha estat desplaçant amb precisió màxima des de fa una mica més d'un any dins d'un canal baixista. Rebotant sempre des de la base d’aquest canal (suport) i corregint quan ha acariciat la part alta (resistència). I així una i altra vegada fins que, a mitjans d'abril, polvoritzava la part alta del canal. I ho feia amb claríssim increment del volum, cosa que sempre dona més fiabilitat al moviment en si.

Durant l'última setmana i mitja el títol ha estat degotant-se a la baixa dins del que és un simple ajust/consolidació de les pujades prèvies fins que el preu ha trobat suport, al cèntim, en la qual va ser la zona de resistència, la part alta del canal. I això és el que es coneix com un retrocés temporal. El que vol dir és que el més lògic és que des d'aquí, amb les seves lògiques correccions intermèdies, el títol tracti de reestructurar-se de nou a l'alça amb la mirada posada en els màxims de 2017 (0,357) prèvia parada a la resistència intermèdia dels 0,26 euros.

Gràfic diari d'Amper

contador