Merlin Properties: a per la base del canal alcista?

Es tracta d'un títol clarament alcista a mitjà termini

JM. Rodríguez
Bolsamania | 13 ago, 2019 14:08
merlin

Merlin Prop.

10,660

17:35 29/04/24
0,95%
0,10

Merlin és un títol clarament alcista a mitjà i a llarg termini. Tant que tot i que caigués cap a la zona dels onze euros no passaria res, aquest seguiria sent impecablement alcista. De fet, estarem atents a aquest títol davant la possibilitat que durant les properes setmanes/mesos decideixi dirigir-se cap aquí: la base del canal alcista pel qual s'està desplaçant el títol des de mitjans de 2016.

Aquí és on l'equació rendibilitat-risc es fa òptima, en col·locar un ordre de prou pèrdues en preus de tancament i en espelmes setmanals per sota de la base d'aquest. I mentrestant, a l'espera. Al marge, ja no tenim zones de control clara en aquest moment. I així, com ja sabeu, no s'entra al mercat.

A prop d'una tercera part de la superfície agregada del centenar d'edificis construïts al madrileny passeig de la Castellana està en mans (font Europa Press) de només quatre propietaris del sector privat: Pontegadea, Mutua Madrileña, Merlin Properties i el Consorci de Compensació d' Assegurances. Segons l'estudi '10 anys de Castellana', elaborat per la consultora i companyia de serveis immobiliaris CBRE, al qual s'analitza la transformació que ha experimentat aquest epicentre espanyol d'activitat empresarial i econòmica al país, entre els quatre controlen el 30% dels 1,7 milions de metres quadrats analitzats.

En concret, es tracta de 112 edificis, dels quals Pontegadea, la societat immobiliària del fundador d'Inditex Amancio Ortega, és el major propietari amb al voltant del 10% dels actius, seguit de Mutua Madrileña, amb el 9%, Merlin Properties, propietari de sis edificis, i el Consorci de Compensació d'Assegurances, amb vuit propietats de menor grandària.

contador