LVMH: cap als màxims de 2018?

Potser estem parlant d'un dels títols més alcistes de tot el mercat europeu

JM. Rodríguez
Bolsamania | 19 ago, 2019 12:45 - Actualitzat: 12:45
lvmh-la-mode-maroquinerie-grimpe-encore-de-15-au-1e-trimestre

LVMH

777,800

14:03 25/04/24
-2,80%
-22,40

Potser estem parlant d'un dels títols més alcistes de tot el mercat europeu. Hi hem entrat en nombroses ocasions i la veritat és que a dia d'avui segueix sent un clar mantenir en cartera. Però el que no podem fer és pujar-nos al tren de les compres en màxims de tots els temps.

Perquè, on col·loco el prou pèrdues sense que el títol deixi de ser alcista? Per a això hauria de caure amb força, amb violència. Després de la perforació de la directriu alcista dels últims mesos, així com el suport horitzontal dels 355 euros, no descartem que aquest es dirigeixi cap a l'important suport que presenta als aprox. 310-313 euros (abans resistència). Aquí, es diria que estem davant d'un important suport de mitjà termini.

Recentment, s'ha donat a conèixer que la major companyia europea de productes de consum de luxe aterrarà a Hong Kong, Corea del Sud i Macau amb la seva marca de cosmètica Fenty Beauty. Aquesta companyia es va crear el 2017 per Kendo i està donant els últims passos per expandir-se als mercats asiàtics. La marca estarà disponible en T Galleria, Sephora, Harvey Nichols, Beauty Bazaar i Beauty Avenue a les dues regions administrativa especials, mentre que a Seül es distribuirà a través de Lotte Duty Free i Shinsegae Duty Free, i en Jeju, en Shilla Duty Free. Un cop la companyia francesa va comprovar l'èxit de Fenty, s'ha llançat a crear una nova marca de roba amb la cantant Rihanna.

contador