Valors destacats al tancament del mercat nord-americà

El Nasdaq cotitza just al voltant dels màxims històrics

César Nuez
Bolsamania | 13 set, 2017 11:42
WallStreet-1

És imminent que els índexs nord-americans tornin a cotitzar en pujada lliure.

Fortes pujades, aquest dimarts, del 4,88% en Bed Bath & Beyond que aconsegueix superar els màxims de les últimes 18 sessions. Encara que les seves perspectives tècniques a mitjà i llarg termini segueixen sent molt complicades, el més normal és que per a les properes sessions puguem veure un atac al nivell dels 31,15 dòlars. Seria una bona notícia que aconseguís superar aquest nivell de preus cosa que, sens dubte, ens podria fer pensar en un repunt fins al nivell dels 34 dòlars.

Molt bona figura la que vam poder veure en JD.com que va acabar dimarts amb unes revaloració del 2,97%. El valor ha aconseguit superar la resistència dels 43,06 dòlars i sembla molt probable que acabem veient una continuació de les pujades fins al nivell dels 48,99 euros, màxims anuals. No observarem ni el més mínima senyal de debilitat mentre cotitzi per sobre dels 39,33 dòlars.

Amgen segueix guanyant posicions després de confirmar la superació de la resistència dels 184,21 dòlars. El valor experimenta un impecable aspecte tècnic i prova d'això és que des dels mínims del passat dia 18 d'agost la companyia s'ha revalorat a prop d'un 15%. EL valor cotitza en pujada lliure i el més normal és que vegem una extensió del seu moviment alcista principal fins al nivell dels 200-220 dòlars.

contador