1.000 persones en quarantena a Tenerife després que un turista italià hagi donat positiu

Va començar a trobar-se malament i va anar a la Clínica Quirón del sud de Tenerife

Per

Europa Press | 25 feb, 2020

Actualitzat : 12:12

Un metge italià que feia turisme al sud de l'illa de Tenerife ha donat positiu per coronavirus després d'haver-se-li realitzat les proves corresponents al laboratori de microbiologia de l'Hospital Universitari Nuestra Señora de Candelaria, en aquesta illa, segons han confirmat a Europa Press fonts del Govern regional.

El turista, un metge procedent de la zona d'Itàlia afectada pel coronavirus, va començar a trobar-se malament i va anar a la Clínica Quirón del sud de Tenerife, on roman hospitalitzat i aïllat, després d'haver donat positiu a les proves realitzades.

El mateix president de Canàries, Ángel Víctor Torres, ha informat a través del seu compte oficial de Twitter que s'ha activat durant la tard nit d'aquest dilluns el protocol corresponent.

El pacient serà sotmès a una segona anàlisi al Centre Nacional de Microbiologia de l'Institut de Salut Carlos III, tal com estableix el protocol per a aquests casos.

D'aquesta manera, i en coordinació amb el Ministeri de Sanitat, a Canàries s'ha activat el mateix protocol que s'ha posat en marxa davant d'altres casos sospitosos en altres parts d'Espanya.

La Conselleria de Sanitat ha activat una línia de telèfon gratuïta (900 112 061), des de la qual un equip d'Infermeria, sota la coordinació del Servei d'Urgències Canari (SUC), atendrà les sol·licituds d'informació de la ciutadania sobre mesures de prevenció, possibilitats de contagi i falsos conceptes relacionats amb el virus.

Últimas noticias