Oryzon ingressa 4,9 milions durant el primer semestre, un 14,2% menys, i perd un milió

L'efectiu i les inversions financeres disponibles ascendeixen fins als 33,7 milions d'euros

Per

Europa Press | 30 jul, 2021

Actualitzat : 11:51

Oryzon ha aconseguit uns ingressos durant el primer semestre de 2021 de 4,9 milions d'euros, un 14,2% menys respecte al mateix període de 2020, segons ha informat la companyia. El resultat net d'1 milió d'euros de pèrdues millora en un 25% en obtenir ingrés de deduccions fiscals a l'R+D per cash back de 2,5 milions d'euros.

La societat ha fet inversions no capitalitzables sense reconeixement d'ingressos en investigació de projectes primerencs i en activitats de desenvolupament per contribuir a la lluita contra la Covid19 en l'assaig clínic Escape, per un import conjunt d'1,2 milions d'euros, xifra que representa un increment respecte al mateix període de l'any anterior d'un 84%.

Les inversions en R+D de 6,1 milions d'euros, de les quals 5,5 milions d'euros corresponen al desenvolupament i 600.000 euros a recerca.

Al tancament del primer semestre, l'efectiu i les inversions financeres disponibles ascendeixen fins als 33,7 milions d'euros.

La companyia ha continuat avançant durant el seu primer trimestre en el desenvolupament clínic dels seus programes d'oncologia iadademstat i neurologia vafidemstat. Durant el segon trimestre ha establert acords amb organitzacions com el Centre Seaver per a la Investigació i Tractament de l'Autisme i ha compartit els resultats dels seus assajos en diversos congressos sanitaris.

Últimas noticias