Deutsche Telekom eleva perspectives després de guanyar un 150% més durant el segon trimestre

La companyia ara espera que els guanys arribin als 37.200 milions d'euros aquest any

Per

Bolsamania | 12 ago, 2021

Deutsche Telekom va elevar la seva perspectiva de guanys per segona vegada aquest any després de registrar un benefici net gairebé un 150% més gran durant el segon trimestre, fins als 1.900 milions d'euros, superant les expectatives. Ara, el gegant alemany de telecomunicacions espera que els guanys bàsiques ajustades arribin als 37.200 milions d'euros aquest any, enfront dels 200 milions que pronosticava abans.

"Totes les àrees del grup van veure un augment en els resultats en la primera meitat de l'any, continuant així la història de creixement del grup", ha dit el CEO Tim Hoettges en un comunicat.

Els seus ingressos durant el segon trimestre es van situar als 26.600 milions d'euros, un 1,7% menys en comparació amb l'any passat, mentre que l'EBITDA ajustat després dels arrendaments va caure un 4,2%, fins als 9.400 milions d'euros. No obstant això, després de tenir en compte factors únics com els moviments del tipus de canvi, van augmentar un 6,8% i un 1,1%, respectivament.

L'acompliment del grup de Deutsche Telekom s'ha vist impulsat per la fortalesa de la seva unitat nord-americana T-Mobile, que ja va publicar resultats i que van trencar els pronòstics i va elevar la seva perspectiva de nous subscriptors nets.

Deutsche Telekom ha tornat a elevar el seu pronòstic de resultats per 2021 després que ho fes al maig i va reiterar el seu pronòstic que el flux de caixa lliure després de l'arrendament hauria de superar els 8.000 milions d'euros aquest any.

Últimas noticias